Welke mover?

Demodagen en beurzen

Reviews

Verzendkosten

Ctek

Ctek acculader 12V

Ctek zonder 230v

Ctek Accessoires

Lithium acculader 12V

gebruikte acculader

TecMate

Optimate Accessoires

Xenteq

Xenteq LBC 12V

accu

Complete set

Lithium PowerXtreme

Lithium Reich MPP

Lithium Victron

Lithium Enduro

AGM Optima Yellow Top

VMF accu

Lithium

Reich MPP

PowerXtreme

Simpark Sencell
CaravanMoverShop Onderhoudsbeurt mover


euro
Prijs € 75.00 inclusief BTW
Prijs € 61.98 exclusief BTW
Wij berekenen meestal geen verzendkosten! Klik hier voor informatie.


Overzicht van de levertijden:
Fysiek bij ons voorradigvoorradig
Montageafspraak


Klik hier om te bestellenKlik hier om te bestellenCaravanMoverShop Onderhoudsbeurt mover

CaravanMoverShop Onderhoudsbeurt mover


Het bedrijf CaravanMoverShop


CaravanMoverShop

Website CaravanMoverShop
CaravanMoverShop is gespecialiseerd in caravan movers, onderhoud en reparatie kunnen wij daarom goed en professioneel uitvoeren. Wij bieden een uitgebreid service netwerk voor reparatie en onderhoud van uw caravan mover. In samenwerking met de fabrikanten Reich, Truma en AL-KO verrichten wij service werkzaamheden, ook indien de mover niet bij ons gekocht is. Indien u een probleem heeft, kunt u ons bellen of mailen om een afspraak te maken op een van onze vestigingen. Zodra u langs komt wordt eerst gecontroleerd of de mover correct gemonteerd is en zullen wij de accu doormeten. Vervolgens zullen wij het probleem oplossen. U kunt op afspraak bij een van onze locaties langskomen te NL-Groningen, NL-Lelystad, DE-Huefingen en ES-Málaga. Mocht u het zelf willen doen, dan kunt u online de producten bestellen. Wij zullen dan op uw specificaties het onderdeel toezenden. U kunt de producten uiteraard ook retourneren indien u niet het juiste onderdeel heeft besteld. Echter wij brengen dan wel de transport en bankkosten in rekening.

Montage van een caravan mover

Het is belangrijk dat u zich goed laat informeren welke caravan mover de meest optimale keuze is voor uw caravan en uw gebruik. De aanschaf van een mover is een grote investering en dan wilt u natuurlijk wel de meest optimale mover aanschaffen voor uw situatie en ook dat de levensduur zo lang mogelijk is. Voor ons is het belangrijk dat we ruim de tijd nemen voor het adviseren, zodat we samen met u de meest optimale mover kunnen kiezen.

Het is van belang dat de caravan mover goed gemonteerd wordt. Er moet rekening gehouden worden met verschillende zaken tijdens de montage. Een goede montage zorgt ervoor dat de mover langer mee gaat. Daarnaast controleren we bij elke montage of de gewenste mover de juiste mover is voor uw caravan. De monteur neemt de tijd om de mover professioneel en netjes te monteren. Hij heeft voor een complete montage aan huis ongeveer 3 - 4 uren nodig. Kiest u voor montage in één van onze vestigingen dan brengt u de caravan in de ochtend en haalt u deze aan het einde van de dag weer op. Na de montage krijgt u van de monteur een uitgebreide uitleg en tips hoe u de mover het beste kunt bedienen en hoe u de accu optimaal kunt onderhouden.

Wij proberen de accu, acculader en besturingskast op de door u gewenste plek te plaatsen. Wij doen ons best om tijdens de montage de plaatsing van de producten zo ideaal mogelijk te maken. De mover monteren we het liefst voor de wielen (de disselzijde). Indien u erg weinig kogeldruk heeft, kunnen we desgewenst de accu ook voor de wielen plaatsen of juist meer naar achteren als u te veel kogeldruk heeft. Bij montage voor de wielen blijft de mover tijdens het rijden schoner, achter de wielen komt er water en vuiligheid op de mover. Soms kan een mover alleen achter de wielen geplaatst worden, vanwege geringe bodemvrijheid of obstakels voor de wielen. Wij adviseren dan een mover waarbij in ieder geval de motor van de mover zo optimaal mogelijk is afgeschermd door een kap, zodat deze bij slecht weer niet constant wordt blootgesteld aan water wat over of zelfs in de motor kan komen.

Montage mogelijkheden

Wij bieden montage in de werkplaats en montage aan huis aan.

Er zijn twee soorten montage, de standaard montage en de complete montage. Wij leveren alleen de complete montage, maar om de vergelijking goed te kunnen maken met de concurrentie noemen wij ook de standaard montage. Onze montages voldoen altijd aan de wettelijke EN/DIN norm en natuurlijk houden wij ons aan het montage voorschrift van de fabrikant.

U kunt er ook voor kiezen de montage zelf uit te voeren, maar een caravan mover is een storingsgevoelig product. Het product zit namelijk onder de caravan, waar de combinatie van elektronica met vuil en vocht op den duur voor problemen kan zorgen. Een mover gebruikt enorm veel stroom, op een recht stuk al snel 20A, maar bij belasting kan dit oplopen tot circa 70A met zeer kortstondige pieken van ruim 300A. De montage moet dus secuur en goed verricht worden. Wij stellen hoge eisen aan de montage, dit voorkomt veel problemen. Door opgedane ervaringen adviseren wij niet meer de mover zelf te monteren, maar dit professioneel te laten doen. De kans op storingen neemt significant af. Wij verrichten garantiewerk voor de verschillende fabrikanten en houden bij hoe de storingen ontstaan. De meeste storingen ontstaan door montagefouten en niet door fabricagefouten. Een simpel kabeloogje niet goed genoeg vastzetten kan na 3 jaar een defecte besturingskast tot gevolg hebben. Het vervangen hiervan kost meer geld dan de besparing op de montage.

Meer lezen:

Werkzaamheden bij een complete montage

Wij hechten veel waarde aan een nette en complete montage. Daarom wordt bij ons standaard de volledige lengte van de motorkabels in een beschermende flexibele buis onder de caravan gemonteerd. Vanaf de fabrikant wordt slechts een kort stukje flexbuis meegeleverd om de kabels door het chassis te leiden. De overige lengte is dan onbeschermd.
De monteur zorgt ervoor dat de mover vakkundig en volgens de normen en richtlijnen van de fabrikant wordt geplaatst. Hij bespreekt met u de meest geschikte plaats voor de accu, acculader en regeleenheid. Er wordt een stopcontact gemonteerd als deze nog niet aanwezig is. Hierop wordt de acculader aangesloten. Na de montage krijgt u een uitgebreide uitleg met tips hoe u de mover het beste kunt bedienen. U kunt dan direct even kort oefenen terwijl de monteur toekijkt. Wij monteren volgens de wettelijke installatienorm EN1648.

Na de montage moet er genoeg bodemvrijheid over blijven zodat de kans dat u schade aan de mover rijdt zo klein mogelijk is. Dit wordt vooraf gecontroleerd.

caravanmovershop-bespreking-foto-1

Controle bodemvrijheid.

caravanmovershop-bespreking-foto-2

Deze controleren we het liefst als de caravan achter de auto hangt.

caravanmovershop-bespreking-foto-3

In overleg met de klant wordt de positie van de hoofdschakelaar bepaald.

caravanmovershop-bespreking-foto-4

En wordt de positie van de accu en besturingskast bepaald.

caravanmovershop-bespreking-foto-5

En zo ziet het er uit als de mover gemonteerd is, er is meer dan genoeg bodemvrijheid om over een drempel heen te rijden.

caravanmovershop-bespreking-foto-6

De besturingskast, accu e.d. worden aan de binnenkant gemonteerd op een voor u en ons optimale plek.

De motorkabels worden in de flexibele buis door de bodem gevoerd. Deze worden aangesloten op de besturingskast. De mover krijgt zijn energie uit de accu welke goed wordt vastgezet met het montageframe. De accu wordt geladen door de acculader zodra de caravan op het 230V net wordt aangesloten. Deze acculader krijgt zijn energie via een 230V stopcontact, welke ook door ons wordt gemonteerd als deze nog niet aanwezig is.
Wij zorgen voor een optimale montage afwerking, zodat er zo weinig mogelijk ruimte verloren gaat. We positioneren alles zo optimaal mogelijk. Dit betekent echter niet dat de accu overal waar u wilt geplaatst kan worden. De accu heeft ruimte nodig en de monteur moet ook ruimte hebben om te kunnen monteren.


caravanmovershop-bespreking-foto-7

Voorbeeld complete montage van een AL-KO Mammut, welke geen besturingskast heeft.

De waterafvoer van uw caravan wordt indien nodig verlegd. Bij montage achter de wielen is het mogelijk dat de reservewielhouder verwijderd moet worden. Ook kan het gebeuren dat u de AL-KO kriksteunhouders niet meer kunt gebruiken, dan dient u voortaan een normale autokrik te gebruiken. Al deze werkzaamheden zijn bij de montageprijs inbegrepen.

De motorkabels worden weggewerkt in een flexibele, slagvaste buis. Deze buis wordt met houders vastgeschroefd onder de caravan. De kabels worden door 2 gaten in de bodem naar binnen gevoerd. De gaten worden volledig afgedicht met kit.

caravanmovershop-bespreking-foto-8

Slagvaste buis onder de caravan.


caravanmovershop-bespreking-foto-9

Voorbeeld van een complete montage.

Uitleg en betaling

Na de montage krijgt u een uitgebreide uitleg over de werking en de bediening van de mover. Daarnaast leggen wij uit hoe u de accu optimaal kunt onderhouden, wij leveren hiervoor ook een adviessticker mee. U kunt de meeste accu's de gehele winter in de caravan laten staan als u ons advies opvolgt.

De betaling kunt u daarna verrichten, dit kan per PIN (alleen op de vestigingen), contant aan de monteur of per overschrijving met iDeal in het bijzijn van de monteur.

Procedure voor het maken van een afspraak

Voor de montage hebben wij uw caravan een hele werkdag nodig. U kunt de caravan brengen en halen in overleg.

Indien u een mover wilt laten monteren of advies nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen via email of via de telefoon. U kunt het centrale nummer bellen, wij hebben geen telefoonnummers voor de vestigingen. Wij zorgen dat de mover en accessoires op de plek van montage aanwezig zijn. Een aanbetaling is niet nodig, de betaling vindt altijd plaats na de montage. Controleer vooraf wel of u het hele bedrag kunt pinnen; vaak moet de limiet tijdelijk verhoogd worden.

Montage aan huis

Onze monteurs kunnen, tegen een kleine meerprijs, ook de montage bij u aan huis verrichten. De monteur neemt de mover en alle benodigdheden mee in de servicewagen. De mover wordt op dezelfde wijze gemonteerd als bij een van onze werkplaatsen. De kosten voor de montage zijn in het gehele land gelijk, behoudens op de eilanden. De montage kan ook plaatsvinden bij uw caravanstalling of op elke andere locatie.

Hierbij is het belangrijk dat de caravan op een vlakke ondergrond staat en dat er minimaal 1,5 meter vrije ruimte (zonder stoeprand) rondom de caravan is. Verder mag de monteur geen gevaar lopen door voorbijkomend verkeer.
Wij monteren in een groot deel van Europa aan huis, de prijzen zijn per land verschillend.
montage-aan-huis
Regio indeling, prijzen zijn verschillend per land.

caravanmovershop-montage-aan-huis
Montage aan huis, ook in de Alpen.Garantie CaravanMoverShop

Demonstratiedagen CaravanMoverShop
CaravanMoverShop op de beurs

demonstratiedagen,0,0,1

CaravanMoverShop is een internationaal bedrijf en ook dit jaar staan we op vele beurzen in West-Europa. Hieronder het overzicht van de diverse beurzen waar wij te vinden zijn:

2022 augustus

DE-Duesseldorf, 26 augustus 2022 - 04 september 2022, Caravan Salon

2022 oktober

NL-Utrecht, 05 oktober 2022 - 09 oktober 2022, Kampeer & Caravan Jaarbeurs

2023 januari

DE-Stuttgart, 14 januari 2023 - 22 januari 2023, CMT
DE-Oldenburg, 20 januari 2023 - 22 januari 2023, CFR, Caravan Freizeit und Reisen
NL-Leeuwarden, 25 januari 2023 - 29 januari 2023, Caravana


caravan-beurzen-messe

Gratis abonnement op ACSI Freelife magazine

CaravanMoverShop werkt intensief samen met de ACSI. Dit is de internationale specialist op het gebied van campings en kamperen. Naast de bekende campinggidsen, maken zij ook het ACSI Freelife magazine. Dit is het meest informatieve kampeerblad van Nederland. Als u bij ons een caravan mover inclusief montage koopt, krijgt u een gratis abonnement van 8 nummers op ACSI FreeLife magazine indien u een Nederlands adres heeft. Indien u gebruik wilt maken van dit aanbod, geef dit dan na montage van de mover door.acsi-freelife-magazine.jpg

Advertenties van CaravanMoverShop


De naam CaravanMoverShop geeft duidelijk aan wat we doen: wij verkopen caravan movers met bijbehorende accu's en acculaders. De meeste producten hebben wij ruim op voorraad en worden na bestelling direct verzonden. Wij versturen elke werkdag. Bij elk product staat een indicatie van de voorraad.

Wij proberen zoveel mogelijk informatie over de producten online te verstrekken. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken. Wij reageren snel op e-mails. Wij hebben vele advertenties geplaatst in de Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) van de ANWB, ACSI Freelife Magazine, Campingvizier, Camping Cars and Caravaning en Reisemobil.

ANWB Kampeer
en Caravan Kampioen

kck advertentie


Prijs en Bestellen
Reviews CaravanMoverShop Onderhoudsbeurt mover


2021-09-24, geschreven door Marcel G.:
Onderhoudslader

Sehr geehrte Damen und Herren Im Fruehling war Hr. Mulder Jorg ein sehr freundlicher und kompetenter Monteur bei uns und hat uns vor Ort einen Mover in unserem Wohnwagen verbaut. Hier nochmals ein Riesen Dankeschoen! Wir sind super zufrieden! Wir koennen die positiven Rueckmeldungen ueber ihrer Firma nur bestaetigen! liebe Gruesse Marcel und Verena G. mit freundlichen Grüssen Marcel G.

2021-05-07, geschreven door Andre vd P.:
Onderhoudslader

Beste Jorg Geen probleem. Ik heb er nu niks aan gedaan (enkel schoongeblazen) en de koolborstel beweegt weer normaal. Voornaamste is dat alles weer werkt. Mocht ik weer wat nodig hebben of vrienden van mij weet dan dat ik jullie van harte zal aanbevelen. Keep up the good work! Groet André

2021-05-02, geschreven door P. vd H.:
Onderhoudslader

Beste Dhr. Jorg Mulder. Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Inderdaad na uw suggestie controleer de kabels vond ik onder een brei van kabels dat de verbindings stekker in de Ctek kabel er uit lag. Nogmaals hartelijk dank voor uw goede service en nadat ik die stekker van de Ctek er weer in dit gingen de lampjes weer als van ouds reageren. Met vriendelijk groet P.van der H.

2021-04-26, geschreven door Bourgeois P.:
Onderhoudslader

Bonjour Le mover a bien fonctionné hier je n ai pas eu besoin de votre assistance mais vos conseils avant l achat ont été judicieux. Merci encore. Cordialement. Bourgeois P.

2021-04-23, geschreven door Gerard J.:
Onderhoudslader

LS. De mover draait weer. Dank voor uw meedenken en inspanningen. Wij hopen de caravan binnenkort weer te kunnen gebruiken. Met vriendelijke groet.

2021-04-10, geschreven door Fam. H.:
Onderhoudslader

Liebes Team vom CaravanMoverShop. Nach dem wir nun komplett fertig sind mit dem Einbau möchten wir uns noch mal ganz herzlich bei Euch bedanken. Der Weg nach Groningen hat sich in jedem Fall gelohnt und uns vom Truma SX überzeugt. Wir hatten uns ursprünglich für einen anderen Mover entschieden der und sind nun froh der Empfehlung gefolgt zu sein. Der Einbau hat mit Hilfe eures Komplettpaketes sehr gut funktioniert. Auch der Autark Anschluss ist nun fertig. Wir habe euch bereits weiterempfohlen und werden dies auch weiter tun. Vielen Dank noch mal und viele Grüße

2021-03-28, geschreven door Fam. H.:
Onderhoudslader

Hallo ich habe gestern den Mover montiert. Vielen Dank noch mal für die tolle Beratung.

2020-08-03, geschreven door Alex K.:
Onderhoudslader

Hi Gerbrand Alles is goed aangekomen en ik heb het ook al weer ingebouwd. En alles werkt weer zoals we het gewend zijn. Buiten het inbouwen heb ik ook nog de kabelset nagekeken en heb ik de accupool klemmen nog een keer opnieuw gestript en vastgezet. Nog bedankt voor de goede service en we gaan volgende week nog op vakantie dus dan kunnen we moveren:-) Groeten en nog prettige vakantie Alex

2020-07-14, geschreven door Dieter S.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder hallo Herr Hut auf diesem Weg möchte ich mich bei Ihnen für die schnelle und immer sehr gute Unterstützung bedanken. Alles hat perfekt geklappt der Touring fährt jetzt elektrisch! Lieber Grüße Dieter S.

2020-07-14, geschreven door Dieter S.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder hallo Herr Hut auf diesem Weg möchte ich mich bei Ihnen für die schnelle und immer sehr gute Unterstützung bedanken. Alles hat perfekt geklappt der Touring fährt jetzt elektrisch! Lieber Grüße Dieter S.

2020-06-27, geschreven door Jean-Claude E.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Mover-Shop Team Am Donnerstag 25.6.20 war Gerald der Mover-Shop Monteur bei uns in Sachseln auf dem Campingplatz und hat den Mover an einem Tandemachser montiert. Er kam pünktlich zu uns auf den Platz hat eine saubere Auslegeordnung gemacht und uns erklärt wie er dies einbauen möchte. Anschliessend hat er den Mover eingebaut. So eine saubere geordnete Verkabelung habe ich selten gesehen. Sehr sehr gute Arbeit geleistet. Am Schluss hat er den Platz sehr sauber wieder verlassen. Anschliessend haben wir eine ausführliche Einführung inkl. Vorführung gehabt. Gratulation wir werden ihre Firma sehr gerne weiter empfehlen. Auch ihrem Monteur Gerald ein grosses Kompliment. Es grüsst J.C. und T. E. Schweiz

2020-02-23, geschreven door Doris S.:
Onderhoudslader

Sehr geehrter Herr Mulder Die komplette Abwicklung von der Beratung bis hin zur Montage unserer Moverhälfte war außerordentlich vorbildlich und nicht zu toppen. Das eingegebene Zeitfenster am Montagedatum wurde von Ihrem Herrn Gerald eingehalten. Er hat in seiner ruhigen souveränen Art und in der vorgegebenen Zeit trotz Dunkelheit und bei schlechten Witterungsver- hältnissen den Mover eingebaut gangbar gemacht und die Teile für die Autarkschaltung eingebaut. Alles funktioniert und ich kann die Caravansaison mit einem guten Gefühl starten. Das Ganze nenne ich “Service in Perfektion” und werde Ihren CaravanMoverShop gerne weiterempfehlen. Vielen Dank noch einmal für die gute Arbeit von Herrn Gerald und herzliche Grüße aus Oberbayern Doris S.

2020-02-17, geschreven door Stefan W.:
Onderhoudslader

Sehr geehrter Herr Mulder vielen lieben Dank dass Sie sich in der Sache gekümmert haben. Mittlerweile war jemand von ALKO zweimal vor Ort da beim ersten Besuch sein Adapter defekt war. Heute wurde dann der Anpressdruck erhöht und der Mover funktioniert wieder einwandfrei. Er war kompetent sehr engagiert und überaus freundlich. So stellt man sich einen guten Kundenservice vor. Von dem Produkt und der Montage durch Ihre Firma waren wir schon immer überzeugt aber nun zeigt sich auch im Garantiefall dass wir mit ALKO die richtige Wahl getroffen haben. MfG Stefan W.

2019-12-14, geschreven door Mauricette B.:
Onderhoudslader

Bonjour j’étais très satisfaite de votre professionnalisme merci encore je vous souhaite de bonnes fêtes cordialement

2019-12-14, geschreven door Joop S.:
Onderhoudslader

Hoi ik ben zeer tevreden over de gehele behandeling bij c.m.s. Groningen Joop S.

2019-08-15, geschreven door Mr. J. V.:
Onderhoudslader

Thank you for the terrific job that you did to fit the reich easy driver pro mover to our Eriba troll caravan. The service was very professional and the work carried out competently carried out in good time. I would certainly recommend you for this type of work and use you again if required. Best Regards Jas

2019-06-22, geschreven door Ger den H.:
Onderhoudslader

Beste Ik heb slechts een klein gebruikt onderdeeltje van een Powrmover bij u besteld en aangegeven dat ik dat zo komen ophalen in uw vestiging te Veenendaal. Op de afgesproken dag kwam ik in Veenendaal en het door mij bestelde onderdeeltje was er niet of kon niet gevonden worden. Er werd toen een nieuw onderdeel gepakt en dat kreeg ik mee voor de prijs van een gebruikte. Helemaal top. Met vriendelijke groet Ger den H.

2019-06-21, geschreven door Hans S.:
Onderhoudslader

Onvoorstelbaar dat een zo’n lichte accu (2 kg) in staat is een caravan van 1500 kg te verplaatsen. De eerste indrukken zijn prima. Hij deed wat hij moest doen. Graag geef ik mijn ervaringen in een later stadium als ik met grote vakantie ga en de mover meermalen moet gebruiken. (......) Met één nachtje was de accu geladen. Groeten Hans

2019-03-21, geschreven door Martin B.:
Onderhoudslader

Vielen Dank für die mover Montage! Geniale Idee die Montage vor Ort zu machen! Sehr netter lustiger Kollege! Und danke daß trotz viel schwieriger Montage als erwartet alles ordentlichst beendet wurde! Weiterhin viel Erfolg! Mit freundlichen Grüßen Martin B.

2019-01-23, geschreven door Uwe W.:
Onderhoudslader

Hallo Pakete wurden heute geliefert alles in Ordnung besten dank Grüsse Uwe W.

2018-12-21, geschreven door Fam F.:
Onderhoudslader

Geachte Caravan Mover Hulpverleners Nadat we eerst al op een camping in Limburg een defecte moveraccu hadden werd er door u snel op de camping een vervangende exemplaar geleverd zodat we onze vakantie konden vervolgen. Tijdens de vakantie hadden we weer de pech dat een deel van het opzetstuk van de mover afbrak. Na terugkomst is dit in de vestiging in Lelystad gerepareerd samen met een service beurt. Al met al wat extra kosten maar de mover werkt nu weer perfect en ondanks de pech hebben we toch een heerlijke vakantie gehad. Hartelijk dank voor de service! Met vriendelijke groet Fam F.

2018-11-16, geschreven door Bert O.:
Onderhoudslader

Geachte heer Het schakelapparaat werkt geweldig geen storingen meer in de afgelopen vakantie. We zijn er heel erg blij mee. Met vriendelijke groet Bert O.

2018-09-26, geschreven door Gerhard R.:
Onderhoudslader

Hallo Heute wurde mein Mover eingebaut Ich wollte mich noch bedanken und den sehr guten Monteur loben. Sehr Fachkompetent und geduldig der Mover wurde top verbaut. Ich werde sie weiter empfehlen. Beste Grüße Gerhard R.

2018-07-22, geschreven door Gottfried W.:
Onderhoudslader

Sehr geehrte Damen und Herren wir haben uns für ihre Firma zur Lieferung und Montage entschieden und wir sind sehr erfreut über den gesamten Ablauf und die perfekte Montage . Der Preis inkl. Montage waren sehr gut und wirklich günstig . Beste Empfehlung und Adresse zum Kauf eines Movers. Mit sonnigen Grüßen aus Freiburg Gottfried W.

2018-07-18, geschreven door Guy Claude A.:
Onderhoudslader

Bonjour Monsieur Hier Mardi j ai récupéré tous les colis chez ma cousine à Perpignan en France. Après contrôle pas de dégats au transport. Je serai de retour au camping demain et je commencerai le montage la semaine prochaine. Je ne pourrai pas faire les essais avant la fin du mois d Aout. Je vous informerai quand j aurai fini le montage. Sincères salutations Guy Claude A.

2018-07-08, geschreven door Fons van P.:
Onderhoudslader

Beste medewerkers van Caravan Movershop. Hierbij wil ik jullie danken voor de geboden service zowel telefonisch als op lokatie- Alblasserdam. De problemen met de mover(defecte printplaat) zijn snel en vakkundig opgelost. Ook de mover- service beurt was na 9 jaar geen overbodig advies/ aktie. Dit alles wederom naar volle tevredenheid zoals ook eind vorig jaar de levering van onderdelen in Portugal en het jaar ervoor in Tsechie- Praag. Mijn hartelijke dank hiervoor. Met vriendelijke groet Fons van P.

2018-03-08, geschreven door K-H. R.:
Onderhoudslader

Guten Tag ich kann nur sagen Hut ab . Der Monteur kam pünktlich bei - 7° C. zum vereinbarten Ort. Die Arbeit den Mover einzubauen verlief gewissenhaft schnell und einfach Fachgerecht. Der Monteur erläuterte die Technik des Movers und eine Probefahrt war auch noch möglich. Ich kann die Firma Mover Shop nur empfehlen. Was soll ich noch sagen Immer wieder . K-H. Renkel

2018-03-02, geschreven door Herrmann H.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Team vom Caravan Mover Shop Ich möchte mich für den perfekten Einbau des Movers bei Ihrem Team insbesondere Ihrem Monteur Gerald bedanken. Alles verlief reibungslos angefangen vom Angebot Bestellung Terminvereinbarung und schließlich der Einbau. Ihr Mitarbeiter Gerald hat vom Einbau Bilder gefertigt. Diese können Sie gerne als Referenz für Ihre Internetseite nutzen. Vielen lieben Dank und alles Gute für die Zukunft. Die Firma kann ich von meiner Seite aus bestens weiterempfehlen. Die Holländer haben echt Ahnung von Wohnwagen. Mit freundlichen Grüßen Herrmann H.

2018-02-21, geschreven door Michel M.:
Onderhoudslader

Nous sommes habitants de la région du var 83 L accueil a été excellent les conseils à l aide de photos que j ai envoyé se sont révélés judicieux. Un petit problème de casse à cause du transporteur a été réglée avec une rapidité surprenante. Vraiment un service dont on a plus l habitude. Mes salutations à l équipe Movershop Michel M.

2018-02-19, geschreven door H. O.:
Onderhoudslader

Geachte heer/mevrouw Tijdens het overzetten van mijn mover naar mijn huidige caravan is de dealer vergeten een aantal essentiële veiligheidsfuncties mee over te bouwen. Dit is door Caravanmovershop Groningen op kundige wijze ontdekt en op snelle wijze verholpen. Ik ben daarover zeer tevreden. Met vriendelijke groet H. O.

2017-08-02, geschreven door Karlheinz D.:
Onderhoudslader

Hallo der Monteur war heute wie vereinbart Vor-Ort. Leider hab ich mir den Namen nicht merken können. Aber er war auf jeden Fall sehr freundlich sehr angenehme Person und kannte sich sehr gut aus. Er hat eine wirkliche tolle Arbeit geleistet. Die Montage/Einrichtung/alle Anschlüsse/Übergabe/Einweisung usw. wurden von Ihm wirklich sehr sehr gut durchgeführt. Ich möchte sagen sie habe hier einen klasse Mitarbeiter. Nun hoffe ich dass der Mover etc. lange Freude bereitet. Ihnen und Ihrem Team herzlichen Dank!! Mit freundlichen Grüßen Karlheinz D

2017-07-20, geschreven door Familie P.:
Onderhoudslader

Hallo CaravanMoverShop Vielen herzlichen Dank. Gestern war Ihr Monteur da und hat alles wie gewünscht eingebaut. Es hat alles super geklappt. Er war überpünktlich vor Ort ist sehr freundlich und hat die Arbeit sehr sorgfälltige und kompetent ausgeführt. Anschließend wurde alles genau erklärt. Viele Grüße an dieser Stelle an Ihren Monteur. Wir werden Sie weiter empfehlen. Familie P.

2017-06-25, geschreven door R. u. V. B.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder gerne berichten wir Ihnen über unsere Erfahrungen mit dem CaravanMoverShop. Wir waren mit dem Service in Groningen äußerst zufrieden. Ihre Mitarbeiter haben uns bei unserem Moverproblem sehr schnell unkompliziert und kompetent geholfen. Wir hatten vor 3 Jahren bei einem örtlichen Caravanhändler einen neuen Wohnwagen erworben. Dort wurde uns auf Wunsch direkt der Reich Mover Move Control Eco Line angebaut. Nach gut einem Jahr traten Schwierigkeiten auf beim Anschwenken und im Betrieb (Durchrutschen der Walzen). Entsprechende Reklamationen beim Händler brachten leider keinen Erfolg. Die Moverprobleme konnten dort nicht behoben werden. Deshalb haben wir uns Ende April dieses Jahres direkt an Sie gewandt. Sie haben sofort geantwortet und uns extrem kurzfristig einen Termin in Groningen vermittelt wo wir pünktlich erwartet und sehr freundlich empfangen worden sind. Ihre Mitarbeiter dort waren sehr kompetent und haben das Moverproblem sofort erkannt und behoben. Die Anschwenkmotoren waren polverkehrt angeschlossen so dass der Andruck nicht auf die Reifen sondern auf die Motoren selbst ging. Diese waren dadurch bereits irreparabel beschädigt und mussten beide ausgetauscht werden. In einem anschließenden vierwöchigen Urlaub konnten wir den reparierten Mover mehrfach testen. Er funktioniert nun einwandfrei und super leicht. Dafür vielen Dank an Sie und Ihre Mitarbeiter. Wir sind höchst zufrieden und würden uns jederzeit wieder an Sie wenden. Mit freundl. Grüßen R. u. V. B.

2017-05-26, geschreven door Manfred K.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Hut Vielen Dank für kompetente und saubere Arbeit an unserem Wohnwagen. Ihr Monteur versteht sein Handwerk. Viele Grüße Manfred K.

2017-05-18, geschreven door Andreas S.:
Onderhoudslader

Hallo vielen Dank für den schnellen Einbautermin. Der Techniker der heute den Mover bei mir Zuhause eingebaut hat war sehr nett und hat sehr ordentlich und sauber gearbeitet. Der Telefonkontakt war auch sehr net und kompetent. Habe den Mover jetzt bereits ausprobiert und dank des zentimetergenauen rangierens passt der Wohnwagen jetzt auch vors Haus. Ich kann Ihre Firma nur wärmstens empfehlen was ich heute auch bereits in mehreren Foren getan habe. Vielen Dank Andreas S.

2017-03-19, geschreven door Christian W.:
Onderhoudslader

Sehr geehrte Damen Und Herren vielen Dank noch einmal für den schnellen und unkomplizierten Einbau. Muss ich das Gerät eigentlich direkt bei Reich registrieren um die fünfjährige Garantie zu erhalten oder muss ich nichts weiter veranlassen? Mit freundlichen Grüßen Christian W.

2017-03-19, geschreven door Christian W.:
Onderhoudslader

Sehr geehrte Damen Und Herren vielen Dank noch einmal für den schnellen und unkomplizierten Einbau. Muss ich das Gerät eigentlich direkt bei Reich registrieren um die fünfjährige Garantie zu erhalten oder muss ich nichts weiter veranlassen? Mit freundlichen Grüßen Christian W.

2017-03-16, geschreven door Andy R.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Team von CaravanMoverShop ich möchte mich für die ausgiebige und freundliche Beratung den problemlosen Bestellvorgang und den handwerklich hervorragenden Einbau meines Movers bedanken. Es hat alles so einfach und unkompliziert geklappt wie ich es mir gerne wünsche. Bei mir wurde der ALKO-Mammut in einen Tabbert Rossini 490 DM eingebaut nachdem ich mich mit vielen Fragen an Euch endlich entschieden habe. Zusätzlich bekam ich noch den Autarkanschluss. Dadurch war es möglich den Schalter für den Mover direkt neben die Eingangstüre zu setzen. Einen besseren Platz sehe ich nicht. Der abgesprochene Termin wurde sehr gut eingehalten die Arbeit in der geplanten Zeit durchgeführt und dann hat sich Thorsten auch noch die Zeit für eine ausführliche Einweisung genommen. Grüße an Ihn ein sehr netter und freundlicher Mensch. Ich hatte lange überlegt im Internet verglichen und nach Erfahrungen gesucht. Ich habe es nicht bereut und empfehle Euch gerne weiter. Servus aus Bayern Andy

2017-03-12, geschreven door Andy R.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Team von CaravanMoverShop ich möchte mich für die ausgiebige und freundliche Beratung den problemlosen Bestellvorgang und den handwerklich hervorragenden Einbau meines Movers bedanken. Es hat alles so einfach und unkompliziert geklappt wie ich es mir gerne wünsche. Bei mir wurde der ALKO-Mammut in einen Tabbert Rossini 490 DM eingebaut nachdem ich mich mit vielen Fragen an Euch endlich entschieden habe. Zusätzlich bekam ich noch den Autarkanschluss. Dadurch war es möglich den Schalter für den Mover direkt neben die Eingangstüre zu setzen. Einen besseren Platz sehe ich nicht. Der abgesprochene Termin wurde sehr gut eingehalten die Arbeit in der geplanten Zeit durchgeführt und dann hat sich Thorsten auch noch die Zeit für eine ausführliche Einweisung genommen. Grüße an Ihn ein sehr netter und freundlicher Mensch. Ich hatte lange überlegt im Internet verglichen und nach Erfahrungen gesucht. Ich habe es nicht bereut und empfehle Euch gerne weiter. Servus aus Bayern Andy R.

2017-03-06, geschreven door Ronny K.:
Onderhoudslader

Liebes Caravanshop-Team Vor gut 4 Wochen wurde nun durch euch unser Alko Mammut montiert. Beratung Absprachen terminliche Sicherheit....Alles top. Die Montage selbst in unserer Winterhalter super und zügig. Sogar mit 5 Jahren Garantie Lithiumakku und autark Paket. Zu einem wirklich super Preis. In 4 Tagen geht es zur ersten Tour. Ich bin überzeugt dass unser Mammut uns nicht im Stich lässt. Grosse Empfehlung unsereseits für euch und euren Service!!! Ronny K.

2017-02-19, geschreven door Joachim G.:
Onderhoudslader

Am 14.02.2017 wurde an unserem WoWa ein Truma SR2 mit Autark Paket eingebaut. Von der ersten Kontaktaufnahme bis zur Montage vergingen nur 4 Tage. Die Beratung und Ausführung war immer freundlich und kompetent. Ich kann das Caravan Mover Team weiterempfehlen. Joachim G.

2017-02-05, geschreven door Werner F.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Team Danke für kompetente freundliche Beratung zum Kauf und schriftliche Einbauhilfe eines Autark- Satz für meinen WW. War sogar für mich als absoluten Nichtelektiker ein Kinderspiel. Eine Weiterempfehlung ist gewiss. Mit freundlichen Grüßen Werner F.

2016-09-26, geschreven door Robert K.:
Onderhoudslader

Fachmännische Montage bei Ihnen vor der Haustür Das versprächen wurde voll und ganz gehalten. Vom Messebesuch bis zum Telefonat war alles zu meiner Zufriedenheit . Termin wurde pünktlich eingehalten. Der Monteur arbeitet sehr sauber und genau. Ich wollte zuerst selbst einbauen bin aber froh das ich mich zur Montage von CaravanMoverShop entschlossen habe. Mit freundlichen Grüßen Robert K.

2016-09-07, geschreven door Joachim S.:
Onderhoudslader

Gestern wurde der Mover (Reich Basic 1.8) bei uns zuhause eingebaut nachdem wir auf der Messe und am Telefon sehr gut beraten wurden. Der Einbau war sehr sorgfaeltig und sauber und die Einweisung ausfuehrlich. Gute Arbeit und nette Mitarbeiter! Viele Gruesse Joachim S.

2016-08-21, geschreven door Heike H.:
Onderhoudslader

Wir sind sehr zufrieden. Die Lieferung erfolgte bereits 2 Tage nach der Bestellung. Der Schlüssel funktioniert einwandfrei. Das Preis- Leistungsverhältnis ist super. Mit freundlichen Grüßen Heike H.

2016-08-14, geschreven door Jan B.:
Onderhoudslader

Beste Ik ben heel goed geholpen door vakbekwame medewerkers. Tip: zorg voor een kop koffie. Vr. Gr. Jan B.

2016-08-03, geschreven door Mario P.:
Onderhoudslader

Hallo Caravanmovershop-Team In der vergangenen Woche wurde von Ihrem Unternehmen ein Mover Typ Reich Basic 1.8 an unserem Caravan LMC 490 K montiert. Zusammengefasst: Wir sind rundum zufrieden! Bereits die Kontaktaufnahme per Mail war sehr freundlich und informativ. Schnelle Antworten kompetente Inhalte. Die Terminvereinbarung zur Montage bei uns zu Hause klappte prompt. Am Tag des Einbaus kam Ihr Monteur Thomas van Kooten pünktlich zum vereinbarten Termin. Er war sehr freundlich und absolut kompetent super Arbeitsqualität. Ein Extralob für Ihren Mitarbeiter! Er nahm sich nach den Einbau Zeit für eine ausführliche Erklärung und Einweisung alle Fragen konnten besprochen werden. Wir sind sehr froh uns für Caravanmovershop entschieden zu haben und können Ihr Unternehmen uneingeschränkt weiterempfehlen! Viele Grüße aus Koblenz Mario P.

2016-08-01, geschreven door Marc B.:
Onderhoudslader

Liebes Team von CaravanMoverShop ich möchte mich auf diesem Wege recht herzlich für die Zusammenarbeit bedanken. Der Service wird bei Ihnen noch großgeschrieben das ist bei weitem nicht selbstverständlich. Wir waren mit unserem neuen Wohnwagen (8 10m x 2 50m) das erste Mal am Gardasee campen leider noch ohne Mover. Die Anfahrt auf den Stellplatz und das Einrichten des Wohnwagens auf demselben kostete viel Schweiß und Nerven. Endlich angekommen war klar hier kommen wir nie wieder ohne Kratzer oder größere Schäden weg. Also schrieb ich eine Hilfe-Mail an CaravanMoverShop mit der Frage ob denn auch am Gardasee ein Mover montiert werden könnte. Prompte Antwort von Jorg Mulder: Ja können wir machen . Und so kam es dann auch. Der Mover ein Reich EasyDriver Basic 2.3 wurde per UPS an eine in der Nähe befindliche Abholstation geschickt und der Monteur kam wenige Tage später. Michael Höltermann hat den Mover dann vor Ort professionell eingebaut man merkt hier die langjährige Erfahrung jeder Handgriff sitzt. Am Ende des Urlaubs konnten wir unseren neuen Wohnwagen dann ohne Kratzer und Mühen vom Platz rangieren dank des neuen Movers. Mein besonderer Dank gilt hier Michael Höltermann der diesen Trip zum Gardasee für einen Mover-Einbau auf sich genommen hat. Macht weiter so. Grüße aus Deutschland Marc B.

2016-07-20, geschreven door Charles P.:
Onderhoudslader

Beste lezer Mijn ervaringen met de CaravanMoverShop zijn zeer positief. Bij het eerste contact kreeg ik zeer uitgebreid en zakenkundig advies en antwoorden op al mijn vragen. De keuze voor de beste mover voor mijn caravan was toen ook snel gemaakt. Daarna een afspraak in Veenendaal gemaakt. De ontvangst was hier weer net als bij het telefoongesprek; alle tijd deskundig en vriendelijk. Op de dag dat ik de caravan weer ging halen werd alles heel duidelijk en weer met alle geduld uitgelegd. In overleg werden alle opties over de plaats en wijze van installatie besproken. Mijn inspraak werd in alle overwegingen meegenomen. In overleg is de accu ook als boordaccu geschakeld wat ik een geweldige optie vind. Het geheel is keurig en met de nodige zorg ingebouwd. Ik heb er een goed gevoel over en de prijs is zeer concurrerend. Een heel tevreden klant Charles P.

2016-07-18, geschreven door John S.:
Onderhoudslader

Hallo Binnen 2 dagen had ik mijn geplaatste bestelling ook binnen dus lekker snel en het goede product. Ik vindt de gevraagde €6 voor bezorging te hoog. Dit kan voor een bedrijf zoals de caravanmovershop voordeliger. Al met al ben ik dus redelijk tevreden. Gr John S. Hoi Wij betalen nog meer voor de transportkosten. Dus dat is niet zo rendabel J. Met vriendelijke groet Jorg Mulder CaravanMoverShop

2016-07-18, geschreven door Rob F.:
Onderhoudslader

Hallo Jorg Ik snap het best dat je geen onderdeel van 7 00 gratis versturen kan en vind 6 euro heel schappelijk :-) Maar het voelt verkeerd als je als klant leest : Geen verzendkosten en dan bij afronden van de bestelling ziet: 6 00 voor Ideal betaling. met name Ideal betaling kost bij anderen niets .. Ik heb zelf ook een bedrijf (wel industrie klanten) en reken 20 00 per order maar noem dat bijdrage in de order- en verzendkosten Succes Rob F. Hoi Vanaf 50 euro worden er geen transportkosten berekend. Ik zie dat het niet overal even duidelijk is ik zorg dat het duidelijker wordt. Met vriendelijke groet Jorg Mulder CaravanMoverShop

2016-07-12, geschreven door Bert F.:
Onderhoudslader

Prima geholpen vlot en precies wat ik had gevraagd. Adres om te onthouden. Bert F.

2016-07-05, geschreven door Manfred S.:
Onderhoudslader

hallo Team caravan mover Shop Wir sind mit ihren Leistungen von der telefonischen Beratung bis zum Einbau des reich movers 2 3 Basic vollends zufrieden. Herr Höltermann hat uns kompetent die vor-und Nachteile aller für unseren tabbert Vivaldi in Frage kommenden Modelle erläutert. Um den Einbau noch kurz vor unserem Urlaub möglich zu machen wurden Termine verschoben und alles möglich gemacht! Pünktlich früh morgens wurde bei uns der Einbau begonnen und noch rechtzeitig vor dem Urlaub beendet. Das zentimetergenaue moven des 2t-Wohnwagens macht meiner Frau sehr viel Spaß und möchten wir nicht mehr missen. Vielen Dank! Jederzeit wieder! Vg Manfred S.

2016-06-15, geschreven door Ulf M.:
Onderhoudslader

Hallo! Wir haben im April ein Reich-EasyDriver 2.3 eingebaut bekommen. Der Kontakt im Vorfeld per Telefon und Email und insbesondere mit dem Monteur war sehr nett und kompetent. Der Mover ist perfekt und nach unseren Wünschen eingebaut worden. Nach zwei Urlauben mit Mover kann ich sagen: immer wieder! Vielen Dank dafür! Beste Grüße Ulf M.

2016-05-30, geschreven door Alfons G.:
Onderhoudslader

Hallo Ich habe bei Caravan Movershop den Alko Mammut M20 2016 mit dem Komplettpaket 2 an einem Freitagabend bestellt am darauf folgenden Dienstag habe ich den Mover erhalten. Allerdings fehlte bei der ersten Lieferung ein Paket mit dem Montagematerial dem Ladegerät und der Fernbedienung. Nach telefonischer Nachfrage und einer Email wurde das fehlende Paket umgehend nachgeliefert. Der Kontakt per Mail oder Telefon war jedes Mal freundlich und hilfsbereit. Den Einbau des Movers habe ich selbst und ohne Hilfe vorgenommen. Für die komplette Montage und Installation habe ich ca. 8 Stunden benötigt. Es stand mir zwar eine Werkstatt aber keine Hebebühne oder Grube zur Verfügung so dass ich den Wohnwagen (Knaus Sport&Fun Bj. 2016) auf ca. 20 cm hohe Rampen gefahren habe und ihn vorne möglichst hoch aufgebockt habe. So konnte ich die Montagearbeiten unter dem WW mit einem Rollbrett gut durchführen. Völlig ungeeignet für die Verlegung der Kabel ist aber das mitgelieferte Schutzrohr da die Steckkontakte der Kabel nicht dadurch passen. Glücklicherweise konnte ich auf ein geeignetes Schutzrohr welches in der Länge einen Einführschlitz hat zurück greifen. Nach der Montage und Installation funktionierte der Mover sofort einwandfrei allerdings ist die Beschreibung der Erstinbetriebnahme in der Alko- Bedienungsanleitung auf Seite 17 etwas versteckt. Der Alko Mammut ist sehr gut steuerbar und liefert beeindruckende Kräfte. Eine sehr steile Auffahrt in die mir zur Verfügung stehende Werkstatt schaffte er ohne Probleme. Außerdem sehe ich große Vorteile darin dass keine Bodenfreiheit verloren geht. Alles in Allem bin ich mit dem Kauf und der Abwicklung bei CaravanMoverShop.de zufrieden. Mit freundlichen Grüßen Alfons G.

2016-05-12, geschreven door Thomas G.:
Onderhoudslader

Hallo ich war sehr zufrieden mit der Beratung und habe mich wegen dieser auch kurzfristig für den CaravanMoverShop entschieden. Der Einbau war sehr professionell und zeitnah. Alles hat geklappt und wurde ordentlich erklärt. Ich bin zufrieden und habe den CaravanMoverShop auch schon weiter empfohlen. Mit freundlichen Grüßen Thomas G.

2016-05-12, geschreven door Thomas G.:
Onderhoudslader

Hallo ich war sehr zufrieden mit der Beratung und habe mich wegen dieser auch kurzfristig für den CaravanMoverShop entschieden. Der Einbau war sehr professionell und zeitnah. Alles hat geklappt und wurde ordentlich erklärt. Ich bin zufrieden und habe den CaravanMoverShop auch schon weiter empfohlen. Mit freundlichen Grüßen Thomas G.

2016-05-08, geschreven door Jan de J.:
Onderhoudslader

Beste medewerkers caravanmovershop Bedankt voor de keurige montage van de Reich Easydriver Pro 1.8 mover op onze Knaus caravan. Terug van het bezoek aan jullie vestiging in Hoogkerk de mover dadlijk gebruikt bij het parkeren van de caravan op onze oprit. Dat ging fantastisch en we zijn er erg blij mee! Ik heb nog wel een klein puntje ter verbetering: de layout van jullie internetsite kan n.m.m. wat beter. Als je bijvoorbeeld klikt op meer informatie bij een bepaalde set dan krijg je niet alleen meer informatie over de betreffende set maar ook (alweer) informatie over jullie bedrijf de beurzen de open dagen enz. En pas daarna wordt de informatie over de betreffende set weer vervolgt. Daarnaast wil ik jullie ook complimenteren met de vakkennis en de keurige en vakkundige montage! En uiteindelijk is het dat waar het om gaat! Ik zal jullie dus graag verder aanbevelen. Veel succes met jullie mooie bedrijf! Met vriendelijke groet Jan de J.

2016-05-07, geschreven door Evert van V.:
Onderhoudslader

Ik heb gisteren mijn trauma mover SE een onderhoudsbeurt laten geven in Veenendaal. Een vakman die weet waarmee hij bezig is heeft mij geholpen. Grote beurt en koolborstels vervangen en dat is na 8 jaar geen overbodige luxe. Ik ken jullie vanuit de KCK en van de website en heb er alle vertrouwen in dat er vakwerk geleverd is. Met vriendelijke groet Evert van V.

2016-04-18, geschreven door Claude F.:
Onderhoudslader

Pour une caravane Eriba Troll 550GT J ai commandé chez CaravanMoverShop un mover Reich EasyDriver Pro 1.8. Il y a d abord eu quelques échanges par mails en français avec Monsieur Hut qui s est enquit de mes besoins et de la construction du soubassement de ma caravane. Sur ses conseils j ai pu passer commande et la livraison a été effectuée après uniquement trois jours et en cinq colis. Malgré que je ne possède ni pont ni fosse le montage s est effectué sans problème j ai fabriqué moi-même les pièces d interface métalliques. Entièrement satisfait je ne peux que conseiller CaranMoverShop pour ses services sa réactivité ses tarifs et son sérieux. Claude F. Comme nous avons expliqué j advise d utiliser les plaques original de constructeur comme nous utilisons pour notre montages.

2016-04-17, geschreven door Siegfried W.:
Onderhoudslader

Sehr geehrte Damen u. Herren. Aufgrund der ausführlichen und gut verständlichen Ausführungen auf Ihrer Internetseite und der eingehenden Beratung auf dem Messestand in Essen haben wir uns für einen Reich-Mover 1 8 pro mit Komplettpaket 2 und der Autarkfunktion entschieden. Ihr Preisangebot war gut und das Vor-Ort-Montageangebot hat überzeugt. Von der tel. Bestellung bis zur Abwicklung war alles bestens organisiert. Der Monteur hat hervorragende Arbeit geleistet. Alle Arbeitsschritte sowohl bei der Mechanik als auch bei der Elektronik wurden präziese sicher und sauber ausgeführt. Alles wurde vor Ort besprochen und eingehend erklärt. Jetzt muss das Produkt noch das halten was der Hersteller verspricht. Ihre 5-jährige Garantie dürfte jedoch ein Indiz für einen störungsfreien Gebrauch über viele Jahre sein. Ich kann Ihre Firma uneingeschränkt weiterempfehlen. Mit freundlichem Gruß Siegfried W.

2016-04-17, geschreven door C.M.:
Onderhoudslader

Ik ben uitstekend geholpen en de service is ook goed. C.M.

2016-04-15, geschreven door Jean-Claude G:
Onderhoudslader

Bonjour Colis bien arrivé merci pour l envoi trés rapide de celui-ci. Le montage est prévu la semaine prochaine je me permettrais de vous contacter si je venais à rencontrer un problème lors du montage. Bon W.E Mr G.

2016-04-14, geschreven door Peter W.:
Onderhoudslader

Sehr geehrter Herr Höltermann ! Da ich auf der Homepage (Caravanmovershop) leider nicht weiß wie man in das Gästebuch schreiben kann will ich gerne auf diesen Weg Danke sagen ! Termin und Komunikation war einfach fantastisch der Einbau und die sehr gute Fachliche Auskunft war perfekt ! Freue mich sehr das ich bei Ihnen meinen Mover einbauen habe lassen ! Sie und ihre Frau seid ein super Team ! Liebe Grüße ! Peter W.

2016-03-29, geschreven door Frank H.:
Onderhoudslader

Liebes CaravanMover-Team Euer Internetauftritt und die Kundenreaktionen haben dazu geführt dass ich den Thruma Mover Einbau bei Euch bestellte und es wurde nicht zuviel versprochen. Freundlich kompetent - saubere und preiswerte Arbeit! Der Montuer Michael Koijmann empfing uns pünktlich zum vereinbarten Termin. Die Besprechung verlief sehr freundlich und professionell. Die Arbeiten wurden ebenso ausgeführt. Keine Frage blieb unbeantwortet. Die Übergabe und Einweisung war 1a. Ebenso wurde während und nach der Arbeit auf Sauberkeit geachtet. Z.B. wurde kein Werkzeug einfach auf Möbel etc. abgelegt. Ein kleines bauliches Problem meines Caravan-Models wurde vom Monteur perfekt gelöst. Ich sage noch mals DANKE und kann Euch nur 100 weiterempfehlen. MfG Frank H.

2016-03-22, geschreven door Wilhelm Z.:
Onderhoudslader

Betreff: Bewertung Ich bin mit dem Kauf und dem Einbau des Mover von ALKO sehr zufrieden. Der Kaufpreis und der Einbau sind unübertroffen und fachmännisch durchgeführt. Es wurde auch das Autarkpaket eingebaut allerdings fehlt mir die Möglichkeit dieses bei Bedarf per Ein-Aus-Schalter abzuschalten. zB. bei Inaktivität weil aus der Batterie Strom für beleuchtete Lichtschalter entnommen wird. Den Schalter werde ich mir selbst einbauen. Man müsste sonst jedes Mal die Batterie abklemmen. Ich kann den CaravanMoverShop nur wärmstens empfehlen. Mit freundlichen Grüssen Wilhelm Z. Hallo familie Zeinlinger vielen Dank für Ihr Nachricht. Ich wurde empfehlen einfach ein Schnellverschluss Polklemme ab zu nehmen. Weil auch das Ladegerät entnehmt Strom an die Batterie. Deswegen wäre es dan besser die Verbindung zwischen Batterie und Verbräucher fysisch zu trennen wie auf unsere Aufkleber steht. Ich höre gerne von Ihnen. Mit freundlichen Grüssen Gerbrand Hut Hallo Hr. Hut Mit der Schnellverschluß-Polklemme das hat Hr. Höltermann mir auch gesagt das werde ich auch machen. Vielen Dank für die Info. Mfg Wilhelm Z.

2016-03-14, geschreven door R.A.P. Z.:
Onderhoudslader

Review aankoop mover. Tijdens onze recente wintersportvakantie bleek mijn oude PowrMover het definitief te hebben opgegeven. Omdat ik tijdens de laatste caravanbeurs in Utrecht kennis had gemaakt met CaravanMoverShop en zij op mij een zeer professionele indruk hadden gemaakt besloot ik om eens met caravan en al langs te gaan bij de vestiging in Zwijndrecht. De caravan stond nu toch voor de deur en ik wilde zeker zijn of een nieuwe mover toch niet vóór de wielen geplaatst kon worden (hier werd hard aan getwijfeld op de beurs). Het betreft een Fendt 510 met een verlaagde instap vóór de wielen. Mijn onaangekondigde komst was gelukkig geen probleem en de medewerker aldaar nam alle tijd om metingen te verrichten. Zijn bevinding was dat montage vóór het wiel mogelijk was met bepaalde types mover maar hij raadde het ten sterkste af i.v.m de resterende vrije hoogte. Daar ik met de caravan ’s-winters naar Oostenrijk ga (sneeuw en pekel) adviseerde hij mij de Reich Easydriver volautomaat daar deze geheel is ingepakt in een kunststof behuizing. Daar ik dit zelf ook al een beetje had besloten ingeval de mover weer achter het wiel moest heb ik deze raad opgevolgd en omdat ik het een prettig idee vindt iets over-powered te zijn heb ik daarom besloten de Easydriver 2.3 aan te schaffen. Ook voor de accu heb ik zijn advies gevolgd en gekozen voor de Optima. De demontage van de oude mover kon ik ook door hen laten doen en dit leverde mij zelfs nog wat geld op. De werkzaamheden konden gelukkig de volgende middag al uitgevoerd worden. Ik kon de caravan om 12.30 u brengen en om 16.30 u weer ophalen. Voordat ik er mee kon wegrijden kreeg ik nog een uitgebreide uitleg en moest ik eea uitproberen. Al met al ben ik uitermate tevreden over de zeer uitvoerige voorlichting en uitleg en de in mijn ogen professionele montage in en aan de caravan. R.A.P. Z. Strijen.

2016-03-13, geschreven door E. R.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Team von CaravanMoverShop! Meinten Sie in Ihrem mail einen Eintrag im Gästebuch der Homepage? Ich könnte dort jederzeit meine vollste Zufriedenheit bezüglich Preisgefüge und Beratung vor Ort in Wiener Neustadt kundtun. Ich bin überzeugt dass auch eine ev. weitere Beratung zufriedenstellend erfolgen wird. Der Einbau meinerseits erfolgte problemlos. Lediglich die Antriebsrollen quietschen im Leerlauf etwas. Vielleicht gibt sich dies bei Belastung. Oder könnte man diese schmieren? MfG! E.R. Es gehört nicht zu quietschen wir haben Kunde gefragt ein Film zu machen.

2016-03-13, geschreven door E. R.:
Onderhoudslader

Sehr geehrtes Team von CaravanMoverShop! Meinten Sie in Ihrem mail einen Eintrag im Gästebuch der Homepage? Ich könnte dort jederzeit meine vollste Zufriedenheit bezüglich Preisgefüge und Beratung vor Ort in Wiener Neustadt kundtun. Ich bin überzeugt dass auch eine ev. weitere Beratung zufriedenstellend erfolgen wird. Der Einbau meinerseits erfolgte problemlos. Lediglich die Antriebsrollen quietschen im Leerlauf etwas. Vielleicht gibt sich dies bei Belastung. Oder könnte man diese schmieren? MfG! E.R. Es gehört nicht zu quietschen wir haben Kunde gefragt ein Film zu machen.

2016-03-07, geschreven door Danny K.:
Onderhoudslader

Beste heer/mevrouw Op zoek naar een Optima accu en Ctek acculader kwam ik al vrij snel op de zeer duidelijke website van de CaravanMoverShop. Daar vond ik precies wat ik zocht en voor aantrekkelijke- en zeer concurrerende prijzen. Direct mijn bestelling geplaatst en kort daarna keurig per mail op de hoogte gehouden. Kreeg al snel een mail dat het door mij gewenste (op mijn eigen verzoek) diezelfde middag kon worden afgehaald in de door mij opgegeven vestiging in Veenendaal. De medewerker aldaar was zeer klantvriendelijk en nam de tijd om mij het juiste gebruik van de oplader en accu uit te leggen. Ik kreeg van hem zelfs het advies om de door mij meebestelde accuklemmen niet los maar als setje te kopen. Scheelde weer een paar euro’s. Na de aankoop werd de accu door de medewerker uit eigen beweging in de kofferbak van mijn auto gezet! Mooi gebaar! Al met al vind ik de totale service geweldig en ik zal de CaravanMoverShop dan ook zeker in mijn omgeving aanraden! D. K. te Kortenhoef P.S. Speciaal t.a.v. CaravanMoverShop: Zowel via Google als Marktplaats kom je uitstekend uit op uw website! Uw medewerker Michael in Veenendaal verdient een pluim voor de wijze waarop hij de klant (ik dus) behandeld.

2015-05-18, geschreven door Erik:
Onderhoudslader

Goedemorgen mannen vd movershop Hoogekerk. Ik heb bij jullie een mover laten plaatsen. Kan maar 1 ding zeggen super service en zeer nette inbouw. Wij zijn zeer te spreken over jullie bedrijf . Vooral zo door gaan . Groet Erik.

2015-04-24, geschreven door Martin H.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder erstmal ein Lob an Ihren Mechaniker. Ein sehr netter angenehmer Mensch. Der Einbau hat klasse geklappt. Aber heute die erste Ausfahrt geplant für das WE. Batterie check: Randvoll dann 3 m 5 Minuten rangieren zum Anhängen noch ein kurzer Blick auf die Batterie (mehr aus Neugierde denn aus Sorge) denn wir wollen ja wild Campen. Zu meinem Erstaunen nur noch 3 Balken auf der Ladeanzeige?????????? Wie kann das sein? Laut Prospekt hat der Akku 40 Minuten Kapazität nicht 5 Minuten ???????? Ich lade jetzt nochmal auf wir fahren eben später los und schaue dann nochmal… Best Regards Martin H. Ja genau was Sie angeben es ist ein Ladeanzeige und kein Batterietester. Ein Ladegerät beginnt immer von ab 0. Wir empfehlen immer unsere Ladeempfehlung auf zu folgen. Diese bekommen Sie darum auf auf ein Aufkleber bei ein Bestellung.

2015-03-12, geschreven door Anton B.:
Onderhoudslader

Sehr geehrter Her Mulder! Wie vereinbart ist Thorsten pünktlich am 10.3.2015 um 9:30 bei uns vorgefahren. Die Montage des ALKO-M hat tadellos funktioniert. Thorsten ist ein sehr umgänglicher umsichtiger gewissenhafter Monteur und hat eine top Arbeit inkl. der Einweisung hingelegt. Ein Riesenvorteil ist auch die Montage vor Ort bequemer geht’s nicht. Es hatte sämtliches Montagematerial mit obwohl die Abwasserleitung umgelegt werden musste. Auch das spricht für die Erfahrung von CaravanMoverShop. Man kann Thorsten und CaravanMoverShop nur weiterempfehlen. Der vereinbarte Preis wurde auch eingehalten. Das Rangieren unseres Wohnwagen auf seinen Abstellplatz war bis jetzt immer eine kleine Herausforderung. Seit gestern nicht mehr. Die Fahrt zum und auf den Abstellplatz war die helle Freude ohne Plagerei. Liebe Grüße aus Österreich Anton B.

2015-01-06, geschreven door Kai E.:
Onderhoudslader

Ich wollte mich noch fuer die sehr gute Beratung Ihrerseits und fuer die saubere und termingerechte Ausfuehrung durch Ihren Monteur Herr Ivar van Veen bedanken. Ich hatte den Mover jetzt mehrfach im Einsatz und er alle Herausforderungen problemlos gemeistert. Weiter so!!! Ihr Unternehmen ist sehr empfehlenswert. Vielen Dank Kai E.

2014-11-20, geschreven door Piet R.:
Onderhoudslader

Geachte heer Mijn vrouw en ik zijn mondeling in de shop van Zwijndrecht zeer goed vooraf geïnformeerd. Wij zijn daarna nog naar een caravan dealer geweest maar daar was de info maar summier dus besloten om bij jullie te bestellen en te laten plaatsen. Het onderbouwen van de caravan mover en het inbouwen van de accu met toebehoren is netjes en professioneel gedaan. De instructie hierna hoe te rangeren was zeer goed. De caravan staat nu weer in de stalling. Dus na het gebruik op de campings in 2015 kan ik pas beoordelen of het rangeren bij nat weer en op hellingen naar wens gaat. Ik heb nog een vraag over de 5 jaar garantie. Moet ik het garantie formulier invullen en in de shop laten afstempelen en opsturen naar de leverancier of is het overleggen van jullie factuur voldoende om bij calamiteiten een beroep te doen op de garantie. Hoe te handelen in het buitenland ? Met vriendelijke groet Piet R. In Nederland is het niet noodzakelijk het garantieformulier op te sturen bij garantiezaken in het buitenland kan dit wel handig zijn.

2014-11-16, geschreven door Gilbert L.:
Onderhoudslader

Désireux d acquérir un modèle de mover pour ma caravane vous m avez judicieusement dirigé vers un autre produit mieux adapté à ma caravane par un échange de mails où vous avez décortiqué tous les points nécessaires au montage de ce mover. Lors de la commande vous m avez gentiment remboursé un élément que vous n avez pas jugé nécessaire au montage. Enfin j ai été livré dans le minimum de temps annoncé à savoir 3 jours ouvrés. Soyez chaleureusement remerciés pour l aide et les conseils trés efficaces que vous m avez apporté.

2014-11-14, geschreven door Gilbert L.:
Onderhoudslader

Mesdames messieurs Merci pour la qualité de vos services après maints échanges de mails j ai toujours eu des conseils pertinents et sympatiques. J ai reçu en 3 jours ouvrés ! la commande du déplace caravane que vous m avez conseillé. Cordialement à vous gilbert

2014-10-13, geschreven door Peter K.:
Onderhoudslader

Hallo CaravanMoverShop vielen Dank für den netten Empfang in Lunteren. Mit der Montage des Movers bin ich sehr zufrieden. Ist schon ein gutes Gefühl wenn man Profis diese Arbeit machen lässt. Nach der Montage kam die Einweisung. Klasse!! Vom Besuch auf dem Caravan Salon bis zur Montage in Lunteren hatte ich immer das Gefühl dass man das richtige Team gewählt hat. Viele Grüße Peter

2014-09-29, geschreven door Thomas V.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder Der monteur hat mit mir Kontakt aufgenommen und haben soweit alles geklärt. Nehme das Set 3. Muß echt sagen Daumen hoch für Ihren Einsatz. Habe in meinem Bekanntenkreis noch mehrere Interessenten für einen mover und werde sie diesbezüglich weiterempfehlen. Dankeschön Mfg T.V.

2014-08-01, geschreven door Riekelt de B.:
Onderhoudslader

Kleine bestelling gedaan en de volgende dag keurig op tijd afgeleverd. Prima prestatie

2014-07-19, geschreven door KW:
Onderhoudslader

Hallo H.Mulder hier meine Shop-Bewertung. Bitte ohne Namen darstellen. Danke. Shop ist sehr zu empfehlen. Sehr netter Kontakt und kompetende Beratung bei der Auswahl des passenden Movers. Wir haben den Mover bei uns vorort montieren lassen ein toller Service. Montage wurde termingerecht und schnell durchgeführt. Super. Gruß KW (Sie haben Recht Fruher hat ich jeden bewertung ohne Name stehen und seit ein Zeit ist das mit Name. Ich ander alles wieder in ohne Name.)

2014-06-29, geschreven door Marcus S.:
Onderhoudslader

Hallo zusammen der Einbau des Truma Mover vorort bei uns hat super geklappt. Herausstellen will ich hier das man auf unsere Einbauwünsche eingegangen ist und vor allem der Einbau sehr sauber platzsparend und sehr professionell erledigt wurde. Vielen Dank Freundliche Grüsse Marcus S.

2013-10-06, geschreven door Peter J.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder vielen Dank nochmal für die reibungslose Abwicklung. Der Mover ist inzwischen von mir verbaut worden funktioniert einwandfrei und ist wirklich eine große Erleichterung! Besten Dank! Viele Grüße aus Bayern. Peter J.

2013-07-25, geschreven door Sofia S.:
Onderhoudslader

Sehr geehrter Herr Mulder mit dem Termin hat es ja super geklappt und auch die Montage. Ihr Mitarbeiter wollte an Sie weitergeben dass ich eine neue Rechnung benötige. Leider habe ich diese bis heute noch nicht erhalten. Bitte senden Sie mir die neue Rechnung zu damit ich sie noch im Juli abschließen kann. Vielen Dank Sofia S.

2013-05-23, geschreven door Michael G.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Hut vielen Dank für Ihre prompte Rückmeldung. Der Mover bedeckt mindestens 75 der Reifenbreite und der Reifen steht nicht beim Mover an. Dann sollte es passen. Vielen Dank. Ja es hat alles sehr gut funktioniert mit der Montage und den mitgelieferten Teilen. War ein tolles Set und ging sehr gut zum einbauen. Werde sie ganz sicher weiterempfehlen. Wünsche Ihnen einen schönen Abend. Viele Grüße aus Österreich Michael G.

2013-04-17, geschreven door Christian F.:
Onderhoudslader

Hallo Jorg ich hatte bisher noch nicht geantwortet weil wir den Mover nicht einsetzen konnten. Aber mittlerweile haben wir ihn ein bisschen benutzen können und ich denke es wird ausreichen um auf nicht zu steilen Parzellen zu manövrieren. Da es ein Tandemachser ist wackelt er schon aber bisher war das noch ok. Sehr gut hat die Installation usw. geklappt. Die beiden Männer waren sehr höflich haben schnell und sauber gearbeitet und insgesamt bin ich sehr zufrieden. Viele Grüße Christian

2013-04-14, geschreven door Ruben M.:
Onderhoudslader

Ich danke euch recht Herzlich für Schnelle erledigung. Also seid ihr wirklich nur zu empfehlen. Einfach Profis mit Charakter. Nocheinmal Danke und LG nach Holand. Ruben M.

2013-03-23, geschreven door Juergen W. H.:
Onderhoudslader

Sehr geehrter Herr Mulder sehr geehrter Herr ich möchte mich ganz herzlich bei Ihnen für die professionelle Leistung Ihrer Dienste bedanken. Herr Hut war bei uns vor Ort und hat am 22.03.2013 den Mover bzw. das gesamte Mover-System zu unserer vollsten Zufriedenheit eingebaut. Wir sind mit Ihm und Ihrer Firma sehr zufrieden und möchten dies auf diesem Weg noch einmal zum Ausdruck bringen dass Sie ihr Handwerk verstehen. Hier kann man nur folgende Attribute nennen kompetent strukturiert zuverlaessig puenktlich saubere Arbeit effizient hoeflich freundlich erstklassiger Internet- und Messeauftritt preiswert….. Meine Meinung zu Ihrer Geschaftsidee: Note 1++ oder sehr gut++!!!!! . Ich wünsche Ihnen für die Zukunft alles Gute und viel Erfolg der Ihnen bei dieser Arbeitsleistung gewiss sein wird. Sie koennen sich darauf verlassen wann immer mich jemand zu einem Mover befragt werde ich diesen Interessenten immer an Ihre Adresse verweisen. Nochmals vielen Dank!! Mit freundlichen Gruessen Juergen W. H.

2012-11-28, geschreven door Hans van D.:
Onderhoudslader

Reactie : De door u geleverde Reich mover en gemonteerd hebben wij naar volle tevredenheid gebruikt dit jaar de camping bewoners stonden te kijken van de handigheid waarmee deze mover te bedienen is . Nog dank voor de perfecte montage Vr.gr .

2012-11-28, geschreven door Hans van D.:
Onderhoudslader

Reactie : De door u geleverde Reich mover en gemonteerd hebben wij naar volle tevredenheid gebruikt dit jaar de camping bewoners stonden te kijken van de handigheid waarmee deze mover te bedienen is . Nog dank voor de perfecte montage Vr.gr .

2012-07-03, geschreven door Huchler A.:
Onderhoudslader

Hallo der Mover Truma SR2 wurde heute Vormittag montiert. Ihre Mitarbeiter haben sehr schnell und sauber gearbeitet - danke dafür! Es wurde noch eine Wohnwagenstütze benötigt (für EUR 56 --). (...) Herzlichen Dank dass alles so gut und schnell geklappt hat! Wir werden den CaravanMoverShop auf alle Fälle weiterempfehlen! Schöne Grüße aus Österreich Huchler A.

2012-05-02, geschreven door Gerald R.:
Onderhoudslader

Wir haben im letzten Jahr über den CaravanMoverShop einen Truma-Mover geordert und in Holland an einem der vorgesehenen Einbaustützpunkte einbauen lassen. Die gesamte Abwicklung (vom Einbau bis zur Bezahlung) war einwandfrei und korrekt. Ebenso erfreulich war und ist der sehr gute Kundenkontakt. Vor der Auswahl des Movers wurden wir mit vielen hilfreichen Informationen über die verschiedenen Produkte mit ihren unterschiedlichen Eigenschaften versorgt. Mails und telefonische Anfragen wurden stets freundlich ausführlich und mit Geduld beantwortet. Auch nach dem Kauf war man stets bemüht auftauchende Fragen zu beantworten bzw. zu klären. Wir können den CaravanMoverShop guten Gewissens weiterempfehlen! Schöne Grüße und weiterhin viel Erfolg mit Ihrem Geschäft! Viele zufriedene Grüße aus Deutschland Gerald R.

2011-09-23, geschreven door Gerald R.:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder Es funktioniert alles bestens meine Frau hat sehr viel Spaß am Movern und gibt die Fernbedienung gar nicht mehr her. Wir haben den Mover jetzt mehrmals zum Auffahren auf Plätze genutzt und besonders bei unebenen Plätzen ist das sehr hilfreich weil man wirklich genau die Stelle anfahren kann wo es relativ uneben ist bzw. man fährt auf eine Platte um einen Reifen zu erhöhen und die Unebenheit auszugleichen. Wir sind nach den ersten Eindrücken sehr zufrieden und mit Ihnen natürlich auch! Gerne kann sich ein Interessent bei uns melden und über Sie erkundigen kein Problem!!! Wir sind derzeit aber nur per Mail erreichbar und erst ab Oktober wieder per Telefon. Meine Nummer und Email haben Sie ja. Viele Grüße Gerald R.

2011-03-18, geschreven door Jean Luc L.:
Onderhoudslader

Bonjour messieurs Il y a peu de commentaire en Français sur votre site alors si vous le voulez bien vous pourrez insérer celui-ci (Er is weinig commentaar in het Frans op uw site dus als je goed wilt kunt u dit invoegen) : Voici un site à recommander à qui veut acquérir à un prix intéressant un moteur de caravane mais qui craint d’acheter à l’étranger. Très bon contact (par mail avec l’aide d’un traducteur en ligne) avec les interlocuteurs Jorg Mulder et Gerbrand Hut très réactifs à répondre à nos préoccupations. La livraison est rapide (si le produit est en stock). Le remplacement d’un capot de moteur abîmé d’usine c’est fait sans aucun problème. Pas de problème de paiement par virement sur le compte UE du site. J’espère qu’il en sera de même si un problème technique survient pendant la garantie ! Merci encore à CaravanMoverShop Cordialement Jean Luc

2010-10-19, geschreven door Werner D.:
Onderhoudslader

Hallo ich bin begeistert von Ihrem excelenten Service. Schade dass Sie keine anderen Campingartikel (TRUMA Heizungen Zündsicherungsventile Zündautomaten etc.) verkaufen. Ich werde den Betrag von (...) € sofort online nach erhalt der Ware überweisen - ganz sicher. Mit freundlichen Grüssen Werner D.

2010-09-29, geschreven door mark:
Onderhoudslader

Jorg heb de regelkast verwisseld wat een verschil in snelheid van verbinden 2-3 seconden en het werkt de vorige werkte ook trager en niet altijd en de verbinding ging moeizamer ik ga vandaag nog naar postkantoor om uw pakket terug te zenden naar het door U opgegeven adres ok. Hopelijk is ondertussen alles in orde met uw kindje nog heel erg bedankt voor de service en ik maak goede reklame voor U; Mvg Mark

2010-05-12, geschreven door S. Johann:
Onderhoudslader

Hallo Herr Mulder der Mover ist bei mir komplett und ohne schaden angekommen.Ich möchte mich bei Ihnen für Ihren freundlichen und zuverlässigen kontakt recht herzlich bedanken.Werde Sie auf jeden fall weiter empfehlen. Mit freundlichen grüßen S. Johann

2010-05-07, geschreven door Hans A.:
Onderhoudslader

Hi Jorg Alles in goede orde ontvangen en het hele systeem werkt perfekt! Nogmaals hartelijk dank en lof voor voor de voorbeeldige service de hulp van Michelle en de goede communicatie. Ik zal tzt mijn waardering op het gastenboek plaatsen of je mag bovenstaande er zelf in plakken. De AB is verstuurd als zekerpakket. Met vriendelijke groet Hans

2009-08-22, geschreven door Robin S.:
Onderhoudslader

Hallo Jorg De lader is vandaag goed aangekomen dank hiervoor! Robin

Bestel informatie
Prijs en Bestellen


Onze prijs: € 75.00
Klik hier om te bestellenKlik hier om te bestellen

Artikelnummer: 42436
EAN code:0000000042436


Telefoonnummer en email