Welke mover?

Demonstratiedagen

Reviews

Verzendkosten

Ctek

Ctek acculader 12V

Ctek zonder 230v

Ctek Accessoires

Lithium acculader 12V

gebruikte acculader

TecMate

Optimate Accessoires

Xenteq

Xenteq LBC 12V

accu

Complete set

Lithium PowerXtreme

Lithium Reich MPP

Lithium Victron

AGM Victron

AGM Optima Yellow Top

AGM Optima Blue Top

AGM Optima Red Top

VMF accu

Lithium

Reich MPP

PowerXtreme
Truma Mover SR2


Truma Mover SR2
De Truma Mover SR2 is geschikt voor enkelas caravans. De elektronica is uitgerust met een softstart en -stop functie. Het voordeel van een softstart is dat de caravan rustig wegrijdt waardoor het chassis minder wordt belast. De bediening van een mover gaat door middel van een draadloze afstandsbediening (868 MHz) met drukknoppen. U kunt de caravan om de as laten draaien.

Techniek


Dit is een halfautomatische mover. Het opzetten gaat met een hendel. De handeling is simpel en moeiteloos te verrichten. Door de meegeleverde duostang gaan beide kanten naar de wielen toe. De afgelegde afstand bij het aanzwenken is 4 cm. De rollen staan ongeveer 2 cm van de band afgesteld, de druk van de rol in de band is dus maximaal 2 cm. De mover heeft een wormwieloverbrenging waardoor de caravan op een helling niet terugrolt.

De fabrikant adviseert deze mover tot een maximaal gewicht van 2000 kg /13%. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan zonder problemen een normale keg kunt oprijden en adviseren deze mover bij onze set 2 tot een maximaal gewicht van 1750 kg. De mover weegt (door ons gewogen) zonder accu ongeveer 35 kg. Het is een lichtgewicht mover. De Truma mover SR is in 2012 in twee stappen vernieuwd. De eerste verandering is dat er plastic kappen zijn toegevoegd voor verbeterde visuele afwerking. Daarnaast zijn de klemplaten (de bevestiging) veranderd. De Go2 is afgeleid van deze mover, de Go2 is zwart gespoten en in de markt gezet als budget-mover, hierbij is er bespaard op de garantie en afwerking. Het op en van de banden plaatsen van de aandrijfrollen gebeurt handmatig langs één zijde, hetgeen bij de Truma SR2 lichter gaat dan bij de Go2.


Onderhoudslader

Telefoonnummer en email©2000-2021 CaravanMoverShop